Recent Topics

Ads

Game crashes shortly after start

Problems installing or downloading the game? Check the Technical Support Sticky first.

Moderators: Developer, Management, Web Developer

Forum rules
READ THE STICKIED THREADS BEFORE YOU POST IN THIS SUBFORUM.

READ THEM THOROUGHLY.


The stickies exist to handle common queries. Save our time and yours by reading them first.

Thank you.
Sparkled01
Posts: 1

Re: Game crashes shortly after start

Post#61 » Sat Dec 21, 2019 9:08 pm

same here

Ads
geezereur
Posts: 307

Re: Game crashes shortly after start

Post#62 » Sun Dec 22, 2019 4:34 am

same atm

geezereur
Posts: 307

Re: Game crashes shortly after start

Post#63 » Sun Dec 22, 2019 4:35 am

saupreusse wrote:
Sat Sep 29, 2018 2:54 pm
Update:
I had a talk with our lead dev max and we found something that might at least be a band aid for you guys until max finds a good way to fix it.
Download this audio.myp file and put it into your warhammer folder.
https://drive.google.com/open?id=18uOSC ... 08C8NiSMrB
(replace the old audio.myp file with the new one)
can someone upload this one again

User avatar
sioding
Game Master
Posts: 329

Re: Game crashes shortly after start

Post#64 » Sun Dec 22, 2019 6:50 am

OCRANA ...deal with it!
Jolinor
Siolor

[email protected]

madbright
Posts: 4

Re: Game crashes shortly after start

Post#65 » Fri Jan 03, 2020 2:52 pm

having done the audio file fix and deleting my cache, the game still only last about 30 seconds before crashing.

User avatar
Jagrfel
Posts: 10

Re: Game crashes shortly after start

Post#66 » Fri Jan 03, 2020 7:39 pm

I have the same problem.
The last 2 weeks was playing many hours with no problem,and suddenly today constant crashes.
I have download the audio but still problem occurs.Any other tip to try?

Thauredhel
Posts: 1

Re: Game crashes shortly after start

Post#67 » Sat Jan 11, 2020 1:43 pm

Can report that I had the same problem but it resolved perfectly with the audio.myp download from google drive!

User avatar
wiscel
Posts: 412

Re: Game crashes shortly after start

Post#68 » Fri Jan 17, 2020 11:55 am

Same here, maybe the error message is useful (already did new clean install)

Disconnected from server. Error: System.Net.Sockets.SocketException (0x80004005): De software op uw hostcomputer heeft een verbinding verbroken
bij System.Net.Sockets.Socket.BeginReceive(Byte[] buffer, Int32 offset, Int32 size, SocketFlags socketFlags, AsyncCallback callback, Object state)
bij RoRLauncher.Client.vGeyH88Rf7VdQFxLFce(Object , Object , Int32 , Int32 , SocketFlags , Object , Object )
bij RoRLauncher.Client.BeginReceive()
bij RoRLauncher.Client.XgWjYh88QMNmLII9W0S()
bij RoRLauncher.Client.YFLZyjs0vm(Object )

Ads
Elnae
Posts: 3

Re: Game crashes shortly after start -> my solution (in english and deutsch)

Post#69 » Mon Jan 27, 2020 4:51 pm


My Solution in English (and german)


Hi @ All!

At first time, i had the same problem: faulty sound in the game after start; 10 sec. later the game crashed.

Now i had downloaded the new soundfile. Now i switched the new soundfile in the Warhammer folder. And then i had deleted the "old" soundfile and renamed the new soundfile with the tile of the old soundfile (audio(1).mvp -> audio.mvp).

And now: I can play the game without gamecrash and with beautiful "warhammersounds"! :)

I hope, i could help anybody!

Best regards,

Elnae

And now the same in german language:


Hallo Alle miteinander!

Am Anfang hatte ich dasselbe Problem: Fehlerhafter Sound nach dem Spielstart; und 10sec. später stürzte das Spiel ab.

Nun habe ich die neue Sounddatei runtergeladen. Diese fügte ich in meinen Warhammer Ordner ein. Jetzt löschte ich die "alte" Sounddatei und änderte den Namen der neuen Sounddatei in den der alten Sounddatei um (audio(1).mvp -> audio.mvp).

Und nun kann ich das Spiel ohne Absturz spielen und den Warhammersound genießen! :)

Ich hoffe, ich konnte jemanden helfen!

Beste Grüße,

Elnae

User avatar
wiscel
Posts: 412

Re: Game crashes shortly after start

Post#70 » Thu Feb 13, 2020 7:11 pm

Finally fixed the crashing to desktop for me. The game would always crash at fortresses or massive keep attacks. But also in warcamps when I would do an alt tab the game would always crash. What I've done is go User Settings, Performance, Customize, at the Effects section change Play Abiltity Effects On: NONE

By just changing it to None, the game hasn't crashed to desktop at all. Been playing for 8 hours now. Hope it will work for other players as well.

Grts Nasty

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 8 guests

cron