Recent Topics

Ads

Co słychać ?

Na tym forum możecie swobodnie pisać w naszym ojczystym języku, zadawać pytania, dyskutować oraz dzielić się wskazówkami.
Forum rules
Before posting on this forum, be sure to read the Terms of Use
Jajcek12

Re: Co słychać ?

Post#11 » Tue Aug 04, 2026 7:02 pm

rychu097 wrote: Tue Aug 04, 2026 11:42 am jest ktos kto gra w ciagu dnia bardziej niz wieczorami? szukam kogo do wspolnego popykania (mam postacie po obu stronach jak cos).
Preferuje duo/trio/6man roam niz granie w warbandzie.
Są jakieś ludziska od nas w różnych gildiach grających przed prajmtajmem- trzeba się popytać w /3 /5. Ale chyba bardziej paczka plus.

Imo warto pograć ją bym grał jak bym miał więcej czasu polecam. Szczególnie smallscale jak się już w miarę doswiadczonym i lubi grać 3vs paczka ,paczka plus. Ale bolą trochę powerspajki demejdża bez kontry.

Ads
M0rw47h

Post#12 » Tue Aug 04, 2026 8:28 pm

Alubert wrote: Tue Aug 04, 2026 6:35 pm Według mnie najlepsza. Żeby spamować musisz założy taktę na 10 sec CD oprócz ib/bg.
Nie wiem czemu się tobie nie podoba.
To tutaj devsi zrobili głupotę swego czasu dając przewagę 2h.
Po to zakładasz tarczę na tanku żeby mieć utility bo dmg nie robisz.
Nie podoba mi sie, poniewaz musisz teraz traktowac kazdego snb tanka jak zagrozenie pokroju WL/Mara, co jest idiotyczne. Wczesniej musial taki spalic morale na CHCH.

arturziomas

Post#13 » Wed Aug 05, 2026 8:59 am

M0rw47h wrote: Tue Aug 04, 2026 8:28 pm
Alubert wrote: Tue Aug 04, 2026 6:35 pm Według mnie najlepsza. Żeby spamować musisz założy taktę na 10 sec CD oprócz ib/bg.
Nie podoba mi sie, poniewaz musisz teraz traktowac kazdego snb tanka jak zagrozenie pokroju WL/Mara, co jest idiotyczne. Wczesniej musial taki spalic morale na CHCH.
A wg mnie dobrze, ze gracze ktorzy nie patrza na swoje immunities i stoja w slabym miejscu w walce moga zostac za to "ukarani"
Tugtug 90 BO
Tuglug 8x Shammy
Tugfug 8x SH
Tugpug 8x Choppa
Tughug 6x DoK, Tugrug 8x Zealot

M0rw47h

Post#14 » Wed Aug 05, 2026 10:09 am

arturziomas wrote: Wed Aug 05, 2026 8:59 am
M0rw47h wrote: Tue Aug 04, 2026 8:28 pm
A wg mnie dobrze, ze gracze ktorzy nie patrza na swoje immunities i stoja w slabym miejscu w walce moga zostac za to "ukarani"
Co masz na mysli nie patrza na immunities?
O ile random retard nie da AoE roota/kb/gtdc, to jestes free to pull/punt.
Przy blobfiescie w prime time nie ma dobrego positioningu jako mDPS w trakcie engage tbh.

Nikt

Post#15 » Wed Aug 05, 2026 11:57 am

A dajcie se spokój czy ta gra dobra czy niedobra. I tak tu siedzicie dekadami jak dzidy spleśniałe. lepiej powspomianć stare dobre czasy !
Kto pamięta jak na Karak Norn, Alubert miał Kobsa o przydomku Niepokalany. Alubert Niepokalany !! :D :D :D
Wszyscy wołalśmy "idzie Alufelg Niepokalany" XDD

Alubert

Post#16 » Wed Aug 05, 2026 2:22 pm

Nikt wrote: Wed Aug 05, 2026 11:57 am A dajcie se spokój czy ta gra dobra czy niedobra. I tak tu siedzicie dekadami jak dzidy spleśniałe. lepiej powspomianć stare dobre czasy !
Kto pamięta jak na Karak Norn, Alubert miał Kobsa o przydomku Niepokalany. Alubert Niepokalany !! :D :D :D
Wszyscy wołalśmy "idzie Alufelg Niepokalany" XDD
Hehehe
Nazwisko maiło pozostać tylko do pierwszego pokalania/zgona ale jakoś tak zostało bo wzbudzało uśmiech :)
80+ | Chosen | BG | BO | Knight | IB | Choppa | Zealot | DoK | Shaman | AM | RP | WP |
40+ | SM | SL | Engi | Mara |

Jajcek12

Post#17 » Wed Aug 05, 2026 3:56 pm

" ło panie kiedyś to było (hrumk) " gorzej bywało I brawo bili
A ja nie grałem na lajfie i jak dla mnie to ttk w rvr powinien być dostosowany do tego punta co 10s.
Znaczy dłuższy. Bo jak każdy dostał punta to była to filozofia pod sceki i rotację z hd a teraz to nie potrzeba punta ani hd żeby zabić cel, albo nie jest to aż tak konieczne. Bo małą wartość gbcd maja wszystkie debufy/bufy punty(czyli też guard) i detaunty. Powinni zmienić hd z 50% na 10s do 80 na 3s albo jakiś wariant offcd żeby był silniejszy i opłacało się to używać- tak zresztą jak innych buffòw / debufòw

Alubert

Post#18 » Wed Aug 05, 2026 7:02 pm

Odbiegamy od tematu ale zgadzam się ttk jest krótki
80+ | Chosen | BG | BO | Knight | IB | Choppa | Zealot | DoK | Shaman | AM | RP | WP |
40+ | SM | SL | Engi | Mara |

Ads
Jajcek12

Post#19 » Wed Aug 05, 2026 7:17 pm

To ja wrócę do tematu
" no jest wszystko jest w porządku
Dobrze , dobrze robią i jest git
Dobrze wszystko jest w porządku
Jest git
Pozdrawiam całego rora , wszystkich chłopaków i niech się to trzyma
Dobry przekaz leci "