Witam. Jest taki problem, że gra sama w sobie się włącza ale w samej grze nie wyskakuje serwer, w ogóle nie szuka go i nie da się stworzyć postaci, nic się nie da.
Miał ktoś podobny problem? Jak go rozwiązać?
Gra normalnie ściągnięta, launcher wrzucony do folderu z grą i dupa.
Gra nie chce się uruchomić
Forum rules
READ THE INSTALL GUIDE BEFORE YOU POST IN THIS SUBFORUM.
The stickies exist to handle common queries. Save our time and yours by reading them first.
Thank you.
READ THE INSTALL GUIDE BEFORE YOU POST IN THIS SUBFORUM.
The stickies exist to handle common queries. Save our time and yours by reading them first.
Thank you.
Ads
- KnightPanther
Re: Gra nie chce się uruchomić
Tylko, że to bez różnicy bo na innym kompie gra działa, dokładnie ta sama.
Tak, bo niektóre komputery dostają błąd przy paczce z torrentów. Wywnioskowałem z Twojej wypowiedzi, że pobrałeś własnie z tamtego źródła, więc proszę spróbuj z megauploadem. Miałem identyczny błąd co Ty przy paczce z torrentu. Jak chcesz to gdzieś był topic jak to naprawić, poszperaj. Ja wolałem sciągnąć z drugiego źródła i wszystko śmiga jak trzeba.

- KnightPanther
No dobra, to może tak. Dzięki. Spróbuje i dam w razie co znać co i jak.
witam ja mam z kolei cholendarny problem z zalogowaniem się przez launchera an error occured wszystko zrobiłem zgodnie z instrukcją i bum nie da się zalogować
Wkleiles wszystko z folderu Launchera do folderu gry?
Slacking (checking out EvE)
Wrzuć screen.Don1677 wrote:witam ja mam z kolei cholendarny problem z zalogowaniem się przez launchera an error occured wszystko zrobiłem zgodnie z instrukcją i bum nie da się zalogować

Ads