Problem z odpaleniem gry
Forum rules
Before posting on this forum, be sure to read the Terms of Use
Before posting on this forum, be sure to read the Terms of Use
Problem z odpaleniem gry
No cóż ściąłem grę za pomocą programu MEGA. Wypakowałem wszystko ładnie i pięknie. Odpalam przez RoRLuncher lub RoRUpdater, wszystkie paski przeskakują na 100% i nie jestem w stanie kliknąć CONNECT... jest wyczerniony i klikanie nic nie daje... Czy ktoś już miał podobny problem i wie jak Ban me zaradzić? Grę odpalam jako administrator. Z góry dziękuje ślicznie za odpowiedzi bo na prawdę chciałbym dołączyć do rozgrywki ale jak na złość nie chce to pójść 

Ads
Re: Problem z odpaleniem gry
Zrob wyjatek w firewallu/co tam masz. Swoja droga dzis w ciagu dnia z 5 razy implementowali hotfixy i restartowali serwer wiec moze miales pecha i w tym momencie chciales logowac.
Slacking (checking out EvE)
Nie powiadam żadnego firewalla ani nic z takich rzeczy, a logować się próbowałem o 1 w nocy (czasu polskiego) no nic dziś puki nie pójdę do pracy będę z tym walczyć.
OK po wypakowaniu gry w innym miejscu i ponownym update wyskoczyło coś nowego... An Error Ocured. z Komunikatu wynika, że nie potrafił się połączyć z serverem. Czy ktoś miał może podobny problem?
Ok, zrobiles dokladnie jak trzeba? odznaczyles caly folder "read only" w properties? Wpakowalem calosc z folderu Launcher do RoR?
Jak wróce z pracy spr jeszcze jeden myk. Jak nie zaskoczy postaram sie Hagrimie dać tego screena. Mam pewne podejrzenia po przemyśleniu co mi go tam gryzie. Odrazu dziękuje Wam za szybkie odpowiedzi i chęć pomocy ^^
Kochani sukces!! Wina win 10 i jego cyrków z ustawianiem folderów do odczytu... Kochany microsoft nie zawiódł mnie... zaś klnołem jak szewc.... Ehh ale najważniejsze że wszystko działa i mogę dołączyć do Was w świecie Warhammera
jeszcze raz dziękuję bardzo Telperien i Hagrim za szczere chęci pomocy, mam nadzieje, że spotkamy się gdzieś w Imperium ^^

Ads
Ciesze sie ze sie udalo. Z doswiadczenia wiem, ze Win 10 plata rozne dziwne figle. Czasem przy hard crashu resetuja sie ustawienia addonow w folderze user/charname wiec jesli bedziesz uzywac addonow to trzymaj zawsze backup tego folderu zawsze jak cos zmieniasz.
-
- Suspended
Ho, ho milo widzieć nowego bohatera Imperium w szeregach Karla Franza.wilku wrote: ↑Mon Jun 25, 2018 10:18 pm Kochani sukces!! Wina win 10 i jego cyrków z ustawianiem folderów do odczytu... Kochany microsoft nie zawiódł mnie... zaś klnołem jak szewc.... Ehh ale najważniejsze że wszystko działa i mogę dołączyć do Was w świecie Warhammerajeszcze raz dziękuję bardzo Telperien i Hagrim za szczere chęci pomocy, mam nadzieje, że spotkamy się gdzieś w Imperium ^^
Co do spotkania, zdradź nicka pod jakim bedziesz biegał, wujek Idajciekrwi chętnie się przywita ........