Siemka.
Może jest ktoś, kto mi poradzi ( tylko sensowny argument) czy brnąć dalej w temacie czy odpuścić).
Mianowicie zapodałem temat związany z BW w "sugestie i balans". Post został wywalony za niezgodność z formułą - ok, tu pełna zgoda - mogło tak być. Zrobiłem drugi raz poprawnie , w zasadzie wzorcowo i co prawda przez innego maderatora ale znowu został wyrzucony - i tu problem bo powód był oderwany od mojego tematu , nie wiem może słabo znam angielski ale , gość napisał coś czego ja z kolei nie napisałem. Na PM nie odpowiada. Wiadomo nie chcę zaliczyć bana z byle powodu, ale do dyskusji w moim temacie nie doszło. W zasadzie olałbym sobie sprawę, ale jak mój post został wykasowany to odezwali się do mnie w grze na privie ludzie, że poprą mnie jak tylko temat znowu się pojawi. Swoją drogą chyba między innymi oryginalny WAR padł, bo jednym z powodów było nie słuchanie graczy.....
Będę wdzięczny za odpowiedź.
pytanie
Forum rules
Before posting on this forum, be sure to read the Terms of Use
Before posting on this forum, be sure to read the Terms of Use
Ads
Re: pytanie
Daj sobie spokój, BW i Sorc zawsze będą zadawali obrażenia samym sobie bo ich dps jest zbyt potężny. Nie wiem czy to dotyczy też BW
Ale Sorc wali kilka razy nawet po 2000 obrażeń w ciągu 3 sekund i wszyscy płaczą, że to jest za mocno! Ja dużo o tym pisałem i w rezultacie ulepszyli magusa go jego dps był za słaby w stosunku do Sorca...Jedyne co można by zrobić to zmniejszyć ich dps jeśliby mieli nie ranić samych siebie ale i tak nigdy nikt nie posłucha...Radzę porzuć temat i graj inną klasą.

Spoko, faktycznie Sorc jest troche mocniejszy od BW - zawsze był, chodziło mi o eksplozje które w porównaniu do oryginału są zbyt częste i nie jest to moje odczucie a można to prześledzić porównując filmiki na YT. Teraz BW solo to pomyłka , spalam się 80-95% na jednej rotacji. w Oryginale to było góra 20 %. Tym bardziej że teraz dps SH i Magusa są takie same albo i większe. Ze SH to nawet walki nie podejmę , 3 sek i po mnie. Tyle co zdążę jakąś dotke zarzucić. No ale nie o to mi chodziło. Nie muszę się ze wszystkimi bić. Wystarczyło by przywrócić normalne spalanie to wszystko. Ok dam sobie luz. Trzeba SH zrobić
Dzięki za odpowiedź.

Dzięki za odpowiedź.
Ze SH to ja nawet nie mam szans jako AM. Oni pozmieniali jakoś moc tych umiejętności, wiem, że to jest moc od 9 do 13 na Tier 4. Na przykład BW dadzą 9 a Sorcowi czy SH 13 itd..., żeby grę zbalansować. Pozostaje chyba tylko grać IB z tarczą i selfhealem bo tylko ta postać może jakoś się obronić pod ostrzałem sorca, magusa i SH albo WH i cały czas być incognito 
PS: Każdy widzi jaki BW jest teraz cienki, nie ma co nawet porównywać do Sorca a slayer to już wogóle jest tragedia.

PS: Każdy widzi jaki BW jest teraz cienki, nie ma co nawet porównywać do Sorca a slayer to już wogóle jest tragedia.
Masz racje, wydaje mi się, jak tak obserwuję ich kombinowanie z dmg postaci różni się od oryginalnego tym, że nie ich kalkulator nie przelicza dmg w czasie który dany dmg można zadać ( a to nie jest takie proste do zrobienia). Dlatego brak tego składnika w algorytmie do obliczania dmg powoduje takie rozbieżności i nie dziwie się, że się wkurzają bo nigdy nie będą w stanie zbalansować postaci w przy takiej konstrukcji kalkulatora.
-
siema. po ciężkiej walce udało mi sie uruchomic grę ale teraz mam nowy problem. nie moge wziąc znadnego zadania ani zbierac łupu od pokonanych. oglnie nie moge zadnych interakcji z postaciami z gry robic. jedynie moge zabijac. ktos miał taki problem
-
Wyłącz grę. Ściągnij resztę plików. Wyłącz grę. Sprawdź czy coś jeszcze do ściągnięcia zostało. Graj.
Srul - Shaman
Sruula - Witch Elf
Jurwulf Srulson - Chosen
Sruula - Witch Elf
Jurwulf Srulson - Chosen
-
- Suspended
Ja tam nie widzę, żeby BW dostawał obrażenia, chociaż i crity robi jakies ciulowe rzadko boiling blood rąbnie mnie za 2000. Kurła kiedyś to było.
Co do popierania albo i nie popierania, to lepiej Koniec, poszukaj postów kogoś z deweloperskich ulubieńców. Jak wyczujesz, że idzie w tym kierunku co i ty- zacytuj podłacz sie w tonie uwilebienia i dodaj coś od siebie. Moze pcoiagnie i Twój temat.
Wiadomo, bliższy może bliżej:))
Co do popierania albo i nie popierania, to lepiej Koniec, poszukaj postów kogoś z deweloperskich ulubieńców. Jak wyczujesz, że idzie w tym kierunku co i ty- zacytuj podłacz sie w tonie uwilebienia i dodaj coś od siebie. Moze pcoiagnie i Twój temat.
Wiadomo, bliższy może bliżej:))
Ads
Traf na sc przeciw Drukarowi i Meltu zobaczymy czy powiesz ze BW słabo bije.