Recent Topics

Ads

Polska Gildia

Order must unite, as they are strong in great numbers. Order players look no further! Guild advertisements are posted here.
Forum rules
Before posting on this forum, be sure to read the Terms of Service, Privacy Policy and Code of Conduct
ropuch

Re: Polska Gildia

Post#61 » Sun Jan 17, 2016 1:55 am

Khorze/Jiz/Sekundus/Goldicośtam to ten sam czitujący fiut. W dupie mam czy jest dobry - ktoś kto kasuje zonujących sie graczy na flightmasterze w WC jest smutnym penisem. No i to Khorze, stary dobrze wszystkim znany Azgalowy cziter. Żeby nie było, na hakach go nie złapałem ( i nawet - z obrzydzniem - broniłem kutasiarza na forum) . Jego gildia już była czasowo banowana w RoRze. Osobowość obu braci pozwolę sobię (po kilku z nimi rozmowach) pominąć. Nawet devsi prywatnie przyznają, że koleś i jego gildia mają swoje za uszami. Khorze to jest pierwszy koleś, dla którego dismountujemy WB, żeby skillować jedną osobe zmiast brać BO. No ale każdy sobie sam wybiera bohaterów i autorytety :P
A Pounce Too Far: http://imgur.com/KeSt8WL

Ads
ropuch

Post#62 » Sun Jan 17, 2016 9:52 am

Nie no, pewnie, bany na Azgalu zbierał za wybitne zasługi na rzecz community i pomoc osieroconym goblinbom :) Exploitowanie na tym etapie istnienia RoRa świadczy po prostu o czyjejś mentalności, a w przypadku obu braci potwierdza, że stare nawyki zostały. "Kto się kurwą urodził, kanarkiem nie umrze", jak zwykł mawiać Jusew :) Jest to podwójnie smutne, bo kolesie grają dobrze.

grubshy

Post#63 » Fri Jan 22, 2016 1:23 pm

Czy z Garaz Runkaraki, ktos grywa a jesli tak to gdzie?
ToK juz polowicznie dziala i nie moge sie powstrzymac by troche nie pobiegac : )

Ungar

Alsayr

Post#64 » Sat Jan 23, 2016 9:21 pm

Pierun skasował profil na youtube, do czego do doszło. Grałem na Azgalu w Garazach - SW Kyrathrin, jak działa ten Warhammer ?
Image Ashghul | Image Snurfz | Image Kyrathrin / Karak Azgal

vove

Post#65 » Sat Jan 23, 2016 9:26 pm

Alsayr wrote:Pierun skasował profil na youtube, do czego do doszło. Grałem na Azgalu w Garazach - SW Kyrathrin, jak działa ten Warhammer ?
Zrób sobie najlepiej ludka i trochę pobiegaj.

tpro

Post#66 » Tue Jan 26, 2016 11:58 pm

Kyrathin mordo, polamie ci te patyczki ze sznurkiem! /Loudek

Gotfryk

Post#67 » Thu Jan 28, 2016 11:24 am

Ropuch, my graliśmy razem w ChCH? SH Kulaz.
Kulaz / Gotfryk

ropuch

Post#68 » Thu Jan 28, 2016 11:40 am

Serwus! Ja do ChCh dosyc późno doszedłem, ale wydaje mi się, że biegaliśmy jeszcze razem [;

Ads
hrypas

Post#69 » Thu Jan 28, 2016 5:39 pm

Khorze czy Sanguish, jak te pajace sie nazywaja dostali bany na oficialu, wiec nie ma co ich bronic. Na tym serwerze Gothmorg jak dobrze pamietam dodtal bana, Sanguish bronil swojego braciszka i cala gildia zostala zbanowana(Lupus huj wie cos tam taka nazwa byla gildii).
hrypas- kotb
hrypa-bg
grzybica- shaman
holiv-zealot
olivh-am
olliviah-sm
holivia-sw
zyg- magnus
malpa- sh

Gotfryk

Post#70 » Tue Feb 02, 2016 8:18 am

To właściwie jakie są obecnie aktywne gildie ze starego młotka?
Kulaz / Gotfryk