Szia! Hát elég deja vu amit írtál már mintha láttam volna 1x valahol valamikor.Sera wrote:A sikeres haladáshoz nem elég, hogy egy nyelvet beszéltekAhhoz aktivitás, igazi csapatmunka kell, no és hajlandóság a feljődésre.

Szia! Hát elég deja vu amit írtál már mintha láttam volna 1x valahol valamikor.Sera wrote:A sikeres haladáshoz nem elég, hogy egy nyelvet beszéltekAhhoz aktivitás, igazi csapatmunka kell, no és hajlandóság a feljődésre.
WAR kezdetektől a legjobb csapatokkal játszottam, jelenleg is ezt teszemVelze wrote:Szia! Hát elég deja vu amit írtál már mintha láttam volna 1x valahol valamikor.Sera wrote:A sikeres haladáshoz nem elég, hogy egy nyelvet beszéltekAhhoz aktivitás, igazi csapatmunka kell, no és hajlandóság a feljődésre.
De am éppen hogy meg kell hogy cáfoljalak ebben a játékban a kommunikáció a legfontosabb egyéni skill nem sok van benne. Ez csapatjáték. Nekem nincs gondom angol beszéddel de lehet jobb lenne magyarul bár mind1 szinte.
Igen igazad van nyilván kell egyéni skill de egyáltalán nem nehéz WAR-t megtanulni nincsen túlbonyolítva. Elején sok bajom volt azzal hogy egyedül semmit nem ér az ember hiába vagy a legjobb(mondjuk) abban amit csinálsz ha a társaid alap dolgokkal nem működnek közre ugyanúgy veszett ügy max tovább tart egy kicsit. Nem lehet 1v3 azni meg ilyenek max ha 100x jobb a geared és agyhalottak ellen vagy még akkor sem. Ezzel nincsen semmi baj.Sera wrote:WAR kezdetektől a legjobb csapatokkal játszottam, jelenleg is ezt teszemVelze wrote:Szia! Hát elég deja vu amit írtál már mintha láttam volna 1x valahol valamikor.Sera wrote:A sikeres haladáshoz nem elég, hogy egy nyelvet beszéltekAhhoz aktivitás, igazi csapatmunka kell, no és hajlandóság a feljődésre.
De am éppen hogy meg kell hogy cáfoljalak ebben a játékban a kommunikáció a legfontosabb egyéni skill nem sok van benne. Ez csapatjáték. Nekem nincs gondom angol beszéddel de lehet jobb lenne magyarul bár mind1 szinte.
Egyéni skill az alap, ha nem ismered a játékot és a kasztokat szart sem érsz. Aztán jön a csapatmunka, ahhoz meg sok idő kell mire kiforr, ha új játékosokból akarod összehozni. Ehhez kell az aktivitás, heti 2 óra játékkal 100 év alat sem jön össze... És egyetértek a kommunikáció a csapatmunka alapja![]()
Jelenleg a játékosok és csapatok 99% kegyetlen bénacsakúgy, mint régen a retail játékban.
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest