[CZ] Smradosi
Forum rules
Before posting on this forum, be sure to read the Terms of Service, Privacy Policy and Code of Conduct
Before posting on this forum, be sure to read the Terms of Service, Privacy Policy and Code of Conduct
Re: [CZ] Smradosi
legendární haha. bejváválo. dostat to po těch letech zpátky do ruky není jen tak, navíc zealot není runepriest
sem doufal, že ten imbalance trochu vyrovnaj, když to maj v ruce vic flexibilni lidi, ale což, musí se bojovat 
Ads
Zdar bando, tak jsem se do toho taky pustil. Jedu archmage, jsme s Ninjou v mezinarodni aktivni guilde. Nick Ticoo. Mejte se prima
no konecne na te spravne strane
Ahoj Dragnore, tvoje jméno bylo legendární, tak doufám, že to zopakuješ 
Nedávno se mi ve hře ozval i Karlos - Gudmundia, ale moc často ho nevidím, i když jsem si ho dal do /friends.
Nějaká scénárka nebo jinou akci klidně můžeme dát, Tico myslím taky nebude proti, ale jen za Order.
Ninjagon - BW, a jen občas alt Velmires - WP.
/salute
Nedávno se mi ve hře ozval i Karlos - Gudmundia, ale moc často ho nevidím, i když jsem si ho dal do /friends.
Nějaká scénárka nebo jinou akci klidně můžeme dát, Tico myslím taky nebude proti, ale jen za Order.
Ninjagon - BW, a jen občas alt Velmires - WP.
/salute
Ninjagon - The Veteran. RETRIBUTION / DEVASTATION guild.
Order: Carnow Knight, Velmires WP, Ninjab WL, Ninjagon BW
Destro: Ninjamar mara, Khaininja DoK, Ninjaguard chosen, Ninjamag sorc
Order: Carnow Knight, Velmires WP, Ninjab WL, Ninjagon BW
Destro: Ninjamar mara, Khaininja DoK, Ninjaguard chosen, Ninjamag sorc
Spoiler:
Ahoj, hrajete ještě někdo? Hledám parťáka na hraní, jsem více méně začátečník... Destro, nebo order, je mi jedno, přizpůsobím se... Jen doufám, že hra nepadá v zapomnění 
cau, momentalne hrajeme za order (byla potreba zmena po X letech) a hrajem tak nejak porad 
Ads
me najdes nejcasteji na:
malej clipny pajzl (jsou to 3 chary
ale jinak kdyz napises do nejakyho chatu ze hledas cechy tak sme dostupni
nebo jak dojdu dom tak sem muzu hodit diskord
malej clipny pajzl (jsou to 3 chary
ale jinak kdyz napises do nejakyho chatu ze hledas cechy tak sme dostupni
nebo jak dojdu dom tak sem muzu hodit diskord