Bohemian Veterans (CZ/SK)
Forum rules
Before posting on this forum, be sure to read the Terms of Service, Privacy Policy and Code of Conduct
Before posting on this forum, be sure to read the Terms of Service, Privacy Policy and Code of Conduct
Re: Bohemian Veterans (CZ/SK)
Díky moc za info, skusím teda toho maraudera a dok healera.
Ads
-
Zatím jsme se rozrostli o 3 členy, další je na cestě.
- animelove12
Ahoj, taky jsem začal hrát. Kdysi jsem hrál na ofiku za tanka dark elfa. Popravdě už si nepamatuji rozdíly mezi tanky tak jsem si založil chosena za chaos. Jinak mám rodinu tak uvidím jak to bude časově. Sehnat ještě jedno PC a přítelkyně začne se mnou. Známí hrajou wow ,ale to pro mě není.... Časem bych rád dotáhl na war staré známé (6+). Dříve jsem hrál uo legendární Mmorpg na prvních serverech... Takže veterán už.
-
Čau,
s chosenem nešlápneš vedle, asi nejhranější tank za destro. V srpnu tu vznikla další cz/sk guilda a jsme na společném discordu. Bývá nás tam 3-5 po večerech. Další hráče určitě uvítáme.
V prvním postu jsou kontakty, které platí až na ten poslední, stačí poslat in game mail s kontaktem na sebe a pak už tě nasměrujeme, pokud se budeš chtít přidat.
s chosenem nešlápneš vedle, asi nejhranější tank za destro. V srpnu tu vznikla další cz/sk guilda a jsme na společném discordu. Bývá nás tam 3-5 po večerech. Další hráče určitě uvítáme.

V prvním postu jsou kontakty, které platí až na ten poslední, stačí poslat in game mail s kontaktem na sebe a pak už tě nasměrujeme, pokud se budeš chtít přidat.
- animelove12
Určitě časem si vás najdu. Ještě bych se chtěl zeptat. Za temného elfa jsem měl na ofiku skill kdy jsem štítem odhodil nepřítele. Bylo to velmi užitečné při pvp. Odhození nepřítele ze skály... do lávy a podobně. Má vyvolený podobný skill nebo má pouze sražení k zemi?Andamarine wrote: ↑Wed Nov 10, 2021 12:36 pm Čau,
ma taky, akorad normalne je to spis takovy odfouknuti, ale kdyz ma taktiku tak je uz to poradny kus a i poradne vysokoanimelove12 wrote: ↑Thu Nov 11, 2021 8:38 amUrčitě časem si vás najdu. Ještě bych se chtěl zeptat. Za temného elfa jsem měl na ofiku skill kdy jsem štítem odhodil nepřítele. Bylo to velmi užitečné při pvp. Odhození nepřítele ze skály... do lávy a podobně. Má vyvolený podobný skill nebo má pouze sražení k zemi?Andamarine wrote: ↑Wed Nov 10, 2021 12:36 pm Čau,

Zdar..hravate este? By som sa pridal obcas ak mam cas zahrat si..
- animelove12
Zdarec, Stačí napsat ve hře zprávu na kolegu.( Ruat, Rinisa, Sefrenie, Clarene ) Nebo můžeš napsat mě. ( Xamien )
Kluci hrají jak čas dovolí.(rodiny atd.) Dvě guildy a jedna aliance. Příjemná banda co ti ráda poradí a pomůže.
Nejlepší způsob je napsat přes poštu ve hře.
Ads
ok....hram za BG meno Vaulkhar...som nenašiel nikoho online....tak dufam ze sa mi to podari a zahrame si spolu.