CZ/SK SloCze
Forum rules
Before posting on this forum, be sure to read the Terms of Service, Privacy Policy and Code of Conduct
Before posting on this forum, be sure to read the Terms of Service, Privacy Policy and Code of Conduct
Re: CZ/SK SloCze
Tak podme, nedele, 6 lidi se nas za Destro sejde (mam i mumble server) a zalozime guildu 

Gorrgfang da Shaman & Gokrok da Black Orc
Ads
mumble mame taky a sme tam casto:)
mno kdybys slysel muj brekot tak hrat nechces
mno kdybys slysel muj brekot tak hrat nechces

a guildu chcu zalozit "Smradosi" ale nejsou lidi max sme byli 3 vzdy
Brecim i ja ze sem squishy za shammyho, breci Chakzo ze nepredpskuje healera...myslim ze si budeme rozumet
..Smradosi jo? Sem teda cekal neco vznesenejsiho
Chakzo bude online nejak k veceru (7-9) tak to muzeme nejak zpunktovat..

Gorrgfang da Shaman & Gokrok da Black Orc
Zdarec Fotle
je tu jeste nekdo dalsi z Bohemky (z BI moc lidi neznam)? Obcas si ted RoR po vecerech zapnu, tentokrat za cervene, za DoKa...

Ahoj, jak to vypadá s cz/sk gildou? Já a moje milovaná polovička bychom se přidali. Dejte mi kontakt na koho se mám potom ve hře obrátit. Díky
Kathias: Jestli myslíš Bohemku z WARu, tak ano. Já hral na ofiku v Bohemce (pak za Tears of Asur)
Ads
my porad hrajem desto guilda Smradosi
z bohemky hraje: hrogous, chido, rokara, fione a semtam dost malo dragnor
z bohemky hraje: hrogous, chido, rokara, fione a semtam dost malo dragnor
Zdravím destráky a zejména staré Bohemáky a TOAáky. My jedeme za Order malinkou casual guildu Angeli Irae na občasné hraní (jak stárneme, tak už není tolik času), pokud by měl někdo zájem, není problém. Uvítáme i nováčky. "Aktivní" původní hráči jsme v guildě nyní v podstatě jen dva.
PVE zatím v podstatě není a na premade se dá vždycky domluvit i mimo guildu, takže ono to guildování (kromě běžného pokecu) stejně nemá větší význam
@Lamicka - neskáčete s dr. polovičkou náhodou tak nějak častěji padákem?
PVE zatím v podstatě není a na premade se dá vždycky domluvit i mimo guildu, takže ono to guildování (kromě běžného pokecu) stejně nemá větší význam

@Lamicka - neskáčete s dr. polovičkou náhodou tak nějak častěji padákem?
Last edited by Petricius on Tue Feb 23, 2016 11:26 am, edited 1 time in total.