O nie wieże Moonlaps żyję Enclave pamiętam ....stare bardzo stare czasy jednak IX Kohorta też zawitała ponownie do Młotka więc jak ktoś chce popykać w Gildii z rodakami po stronie Orderu zapraszam na stronę www.9kohorta.com lub łapć mnie w grze w godzinach po 19.
Nick : Gerdhard lub Gerdhart .
Pozdrawiam i do zobaczenia na polu bitwy:)
Polska Gildia
Forum rules
Before posting on this forum, be sure to read the Terms of Service, Privacy Policy and Code of Conduct
Before posting on this forum, be sure to read the Terms of Service, Privacy Policy and Code of Conduct
Ads
Re: Polska Gildia
Czołem, tu Loudek z Garaz Runkaraki / Malleus Maleficarum
chetnie dolacze do jakiegos roamingujacego party.
Ktos znajomy tu bywa?
chetnie dolacze do jakiegos roamingujacego party.
Ktos znajomy tu bywa?
Garaz Runkaraki / Malleus Maleficarum / Chłopi Chaosu / 9 Kohorta / Enclave
Normalnie czuję się jakbym znowu siedział na forum przełęczy czarnego ognia
Normalnie czuję się jakbym znowu siedział na forum przełęczy czarnego ognia

Oho !
Widze ze od ostatniego roku ludu przybyło i coś sie w koncu ruszylo
NA jakim etapie stoimy ? Powstała i działa jakas gildia ?
Widze ze od ostatniego roku ludu przybyło i coś sie w koncu ruszylo

NA jakim etapie stoimy ? Powstała i działa jakas gildia ?
Chlopi Chaosu w destro, na orderze Twierdza.
Jeszcze w Da Fat Squigs po stronie destro jest paru Polakow, i chyba 9 Kohorta grasuje na orderze, ale nie jestem pewien.
Jeszcze w Da Fat Squigs po stronie destro jest paru Polakow, i chyba 9 Kohorta grasuje na orderze, ale nie jestem pewien.

heya
tutaj maia z enclavy / poki co na koncie loknatha - mojego jeszcze nie odpalili a klikac resend'a w nieskonczonosc nie mam zamiaru moze wkoncu wlacza / z przyjemnoscia byloby poganiac ze znajomymi twarzami w starej odkurzonej wersji warka - jak mi konto wlacza pojawie sie na sorcy a i po stronie orderu cos sobie dobiore
to jedyna gra ktora mnie ciagnie i na ktora wykroje troche czasu
pozdrowienia dla wojakow starych i nowych
tutaj maia z enclavy / poki co na koncie loknatha - mojego jeszcze nie odpalili a klikac resend'a w nieskonczonosc nie mam zamiaru moze wkoncu wlacza / z przyjemnoscia byloby poganiac ze znajomymi twarzami w starej odkurzonej wersji warka - jak mi konto wlacza pojawie sie na sorcy a i po stronie orderu cos sobie dobiore

pozdrowienia dla wojakow starych i nowych
Ads
Chętnie dołącze do aktywnej polskiej gildii ORDER, jeżeli potrzebna jest puszka na rvr i sc.
IRON
Full Tank
Karak Norn
IX Kompania
Full Tank
Karak Norn
IX Kompania